fm_logo_blue
kirjanpito-01

Joustava kirjanpidon ratkaisu, joka elää yrityksesi tilanteen mukaan

Flying mountains Oy - We Make You Fly

Yhden tiskin palveluperiaate
säästää sinun resurssejasi

Joustava kirjanpito ratkaisu elää mukanasi

Paketoimme PK -yrityksille ja mikroyrityksille suunnatun kirjanpitopalvelumme selkeiksi pakettihinnoiksi, sen mukaan kuinka paljon sinulle tulee tapahtumia per kuukausi.

Mikäli sinulla on joissain kuussa vain marginaalisesti taphtumia, niin siirrämme yrityksesi automaattisesti siihen pakettiin, mikä on sinulle edullisin.

Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, tuleeko jossain kuussa enemmän kuitteja ja kallista lisäkuitti laskusta tai maksatko liikaa kun olit arvioinut kuittien määrän liian suureksi.

Katsomme asiakkaittemme parasta, jotta sinä voit keskittyö ydin osaamiseesi.

Pro eTasku pitää kuittisi ja matkalaskusi tallessa

Kuvaa kuittisi ja unohda se. Pro eTasku - hoitaa arkistoinnin ja kirjanpitä huolehtii sen heti kirjanpitoosi. Nopeaa ja helppoa - sinun ei tarvitse enää tuoda tai lähetellä kujitteja.

Matkalaskut ja kulukorvaukset hoidat samalla App:llä jo tien päällä. Ei lomakkeita ja niiden toimittelua yrityksen sisällä ja edelleen kirjanpitäjälle.

Samalla ohjelmistolla hallinnoit yrityksen kirjanpidollisia dokumentteja helposti ja vaivattomasti. Kirjan pitäjä ottaa niistä kopin sähköisesti ilman postituksia.

Automatisoinnilla vapautat omaasi ja työntekijöittesi aikaa ydinosaamiseenne.

Tilinpäätös ja veroilmoitus

Helposti ja vaivattomasti - teemme yrityksesi tilinpäätöksen ja siihen kuuluvan veroilmoituksen kiinteällä maksulla ilman yllätyksiä.

Ennen tilinpäätöstä olet saanut kuukausi kohtaisen tase- ja tulosraportin, sekä kuluvan tilikauden yhteen vedon kuukausittain. Tiedät koko tilikauden missä yrityksesi kulkee.

Yllätyksettömyys helpottaa sinua yrityksesi investointien suunnittelua ja taloudellista ohjausta. Pystyt ennakoimaan ja varautumaan tulevaan.

Tilinpäätös ei saa olla yllätys, vaan ennalta tiedetyn toteaminen.

Ulkoistuksella ja automatisoinnilla vapautat omaasi ja henkilökuntasi työaikaasi ydin osaamiseenne - sinne missä tehdään tulos.

Pannaan se pakettiin eli selkeä palvelu konsepti ja hinnoittelu

S-paketti

mikroyrityksen ratkaisu
52
50
kk
 • Max 15 kirjanpito vientiä kuukaudessa
 • Max 1 henkilön palkan laskenta
 • Max 1 henkilön kulukorvaus laskenta
 • Max 1 henkilön tulorekisteri ilmoitus
 • Max 1 Pro eTasku
 • Talousraportti kuukausittain
 • Puhelintuki / asiakaspalvelu

M-paketti

PK-yrityksen ratkaisu
100
00
kk
 • Max 30 kirjanpito vientiä kuukaudessa
 • Max 3 henkilön palkanlaskenta
 • Max 3 henkilön kulukorvaus laskenta
 • Max 3 henkilön tulorekisteri ilmoitus
 • Max 3 Pro eTaskua
 • Talousraportti kuukausittain
 • Puhelituki / asiakaspalvelu
Käytetyin

L-paketti

PK-yrityksen ratkaisu
152
50
kk
 • Max 50 kirjanpito vientiä kuukaudessa
 • Max 5 henkilön palkanlaskenta
 • Max 5 kulukorvaus laskenta
 • Max 5 henkilön tulorekisteri ilmoitus
 • Max 5 Pro eTaskua
 • Talousraportti kuukausittain
 • Puhelituki / asiakaspalvelu

XL-pakketti

tarpeittesi mukaan rakennettava kirjanpito palvelu
minimi määrä 5h / kk
42
50
tunti + 8,90€ per työntekijä
 • Kirjanpitä on käytössäsi kirjanpidollisiin tehtäviin tuntiveloitus perusteisesti.

Lisäpalvelu hinnoittelu

Lisä kirjanpito viennit

Mikäli yrityksellesi tulee kirjanpitovientejä kuukaudessa enemmän, kuin on odotettua, lisä vienneistä veloitetaan niiden lukumäärän mukaan. Erilaiset sesongin ja muut poikkeamat voivat aiheuttaa tällaista.

Laskutus tapahtuu kuitenkin aina sen mukaan, mikä on yrityksellesi edullisinta: isompi kirjanpitopaketti – lisäpalvelu hinnoittelu tai niiden yhdistelmä.

1€/vienti

Kausityöntekijät

Mikäli yritykselläsi on kausityöntekijöitä ja se ylittää kirjanpito pakettisi määrän, veloitus voidaan tehdä kuukausi tasolla työntekijden lukumäärän mukaan (sis. palkanlaskenta, kulukorvaus ja tulorekisteri ilmoitus)

Laskutus tapahtuu kuitenkin aina sen mukaan, mikä on yrityksellesi edullisinta: isompi kirjanpitopaketti – lisäpalvelu hinnoittelu tai niiden yhdistelmä.

25€/työntekijä

Lisää pro eTasku:ja

Mikäli yritykselläsi on kausityöntekijöitä, jotka tarvitsevat myös pro eTaskun ja se ylittää kirjanpito pakettisi määrän, veloitus voidaan tehdä kuukausi tasolla työntekujöiden annettavien pro eTasku:jen lukumäärän mukaan.

Laskutus tapahtuu kuitenkin aina sen mukaan, mikä on yrityksellesi edullisinta: isompi kirjanpitopaketti – lisäpalvelu hinnoittelu tai niiden yhdistelmä.

8,90€/käyttäjä

Tuntiveloitus työt

Kaikkiin paketteihin kuuluu normaali puhelimitse ja sähköpostilla tapahtuva asiakaspalvelu. Asiakaspalvelu sisältää aina neuvonnan ja tarvittavan puhelintuen palveluihimme. Tällaisia tilanteita ovat mm. kuinka kohdentaa jokin kuitti tai jos yritykseesi tulee uusi työntekijä ja tarvitse siihen kirjanpitäjän apua.

Mikäli yrityksesi tarvitsee normaalista asiakaspalvelusta ja puhelintuesta laajemmin kirjanpitäjän työaikaa, mikä ei kuulu S-L -paketteihin, arvioimme tarvittavan työajan, jonka tilaaja, yrityksesi, joko hyväksyy tai hylkää. Laskutuksemme voi poiketa korkeintaan 15% arviosta ja se tulee pystyä perustelemaan erikseen.

Laskutus tapahtuu kuitenkin aina sen mukaan, mikä on yrityksellesi edullisinta: isompi kirjanpitopaketti – lisäpalvelu hinnoittelu tai niiden yhdistelmä (Huom. XL-paketti ja sen alhaisempi tuntiveloitus.)

 

52,50€/h

Tilinpäätös ja veroilmoitus

350
00
tilikausi
 • Teemme tilinpäätöksen kustannustehokkaasti ja nopeasti. Toimitamme tarvittaessa tilinpäätöksen erillisellä sopimuksella tilintarkastajalle ja edelleen yrityksellesi. Tilintarkastajasta riippuen, voimme hoitaa myös tämän kokonaan sähköisesti ilman erillisiä kuluja.

Lisäpalvelut PK-yritysten arkeen

Postiosoite

Tarvitseeko yrityksesi postiosoitteen? Voimme ottaa vastaan yrityksen päivittäisen kirjepostin.

30€/kk

Oma työpiste

Tarvitseeko yrityksesi toimisto työpisteen – tai useamman sellaisen? Me tarjoamme yrityksellesi joustavan tavan hankkia työpiste kuukausimaksulla.

200€/kk

Ota yhteyttä

Kysy lisää palveluistamme

Palvelemme

arkisin 8:30 – 17:30

Osoite

Sinikalliontie 7 krs 3, 02630 Espoo

Puhelin

045 78749208

Sähköposti

@flyingmountains.fi

Lähetä viesti