fm_logo_blue
vlog2-01

Flying mountains Oy - We Make You Fly

Yhden tiskin palveluperiaate
säästää sinun resurssejasi

Kaikki lähtee myynnistä - onnistunut myynti on yritystoiminnan elinehto

Miten tarjottava tuote tai palvelu saadaan sitä tarvitsevien tietoon. Miten palvelu tai tuote vistitään potentiaalisille asiakkaalle. Miten viesti räätälöidään yksilöllisesti asiakkaan tarpeisiin. Meidän työmme on ratkaista nämä. Mikali näihin kysymyksiin ei ole selkeitä vastauksia ja toteutettavissa olevaa suunnitelmaa, hyväkin tuote tai palvelu jää markkinoiden ulkopuolelle.

Myynti onnistuu toimivalla asiakashallinta -järjestelmällä (CRM)

Myynnin ympärille tarvitaan toimivia työkaluja. Myyjän tulee saada keskittyä itse myyntiin. Toimiva CRM -järjestelmä mahdollistaa tämän. CRM pitää huolta seuraavasta soitosta ja kertoo mitä on sovittu ja tehty aikaisemmin. Itse järjestelmän ylläpito tulee olla yhtä helppoa kuin sen käyttö. Myyjän tulee saada keskittyä asikkaaseen - ratkaisujen löytämiseen.

Oikea voimavarojen resursointi mahdollistta onnistumisen

Jokaisella on vain rajallinen määrä voimia. Työn oheisteimintojen, kuten sähköpostien lähettäminen ja dokumenttien kerääminen, tulee olla vaivatonta ja helppoa. Työpaikan sisäisnenviestintä tulee toimia helposti. Tyontekijöiden voimavarat tulee suunnata tuottavaan työhön - myyjien tulee myydä - suorittavaa työn tulee suorittaa. Tähän tarvitaan toimiva tietojenhallinta järjestelmä.

Me ratkaisemme uusasiakas hankinnan ongelmia kokonaisvaltaisesti - tavalla jolla on pitkäaikaiset vaikutukset myyntiin.

Ota yhteyttä

Kysy lisää palveluistamme

Palvelemme

arkisin 8:30 – 17:30

Osoite

Sinikalliontie 7 krs 3, 02630 Espoo

Puhelin

045 78749208

Sähköposti

@flyingmountains.fi

Lähetä viesti