Malmin Saalem Koilis-Helsingin

International

We are International
We have 42 different nationalities. Be part of one of our language groups: -Arabic -Russian -Amhara -Spanish -Farsi
Click Here
Ehtoolliskokous
Joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina klo. 11:00.
Click Here
Previous
Next

You are very welcome to join the activivity. We consist of 42 disserent nationalities.

So you will most likely find new friends and prayer contact in your own language.

tervetuloa!

find your group

42 nationalities - 6 groups - you are welcome

Kuuba

Malmin Saalem tukee Kuubassa tehtävää lähetystyötä kuukausittain paikallisen helluntaiherätyksen “Asambleas de Dios” kautta. Yhteensä 62 kuubalaista pastoria ja evankelistaa saa kuukausikannatuksensa seurakuntamme kautta. He tekevät työtä keski-Kuuban alueella Camaqueyssa, Nuevitaksessa, Minassa ja Camalotessa.

Espanja

-Kannatamme Espanjan Villenassa pastoripariskunta Samuel ja Susanna Rodriquez-Kalliota. Samuel ja Susanna tekevät työtä haastavalla alueella voimakkaasti kasvavan “Cristo Salva y Sana” (Jeesus pelastaa ja parantaa) -seurakunnan parissa.

Etiopia

Lähetyssolu tukee kuukausittain Etiopiassa sijaitsevaa koulutuskeskusta, jossa muslimitaustaiset henkilöt saavat Raamatun opetusta. Koulutuksen jälkeen he lähtevät julistamaan ja opettamaan myös muita.

Ecuador

Juan ja Saara Melo toimivat seurakuntamme tukemina lähetteinä Ecuadorissa. He tekevät työtä erityisesti seurakuntien moninkertaistaimisverkostossa, jonka kautta koko Latinalaiseen Amerikkaan on syntynyt tuhansia uusia seurakuntia.

Israel

Tuemme Israelissa tehtävää lähetystyötä kuukausittain seurakuntamme lsrael-piirin ja Fidan kautta. Lähettimme Israelissa ovat Markus ja Avigail Rantanen.

Peru

Seurakuntamme tytärseurakunta Las Aguilas de Cristo eli “Jeesuksen kotkat” sijaitsee keski-Perun vuorilla, 3300m korkeudessa Huancayon kaupungissa. Seurakunta tekee menestyksekästä työstä vankiloissa, sairaaloissa ja kaduilla. Tuemme seurakuntaa rukouksin.

Thaimaa

Malmin Saalem vanhimmisto on päättänyt tukea Roderik Pajusta Thaimaan lähetystyössä vuoden ajan, alkaen lokakuusta 2022. Roderikin vanhemmat Yrjö ja Elisabeth Pajunen ovat aikaisemmin olleet Malmin Saalemin lähettejä Thaimaassa. Roderikin tehtäviin kuuluu muun muassa sisällön tuottaminen kristilliselle radiolle, kristillisen kahvilan avustaminen ja koulutyö.

Nepal

Malmin Saalem aloitti helmikuussa 2022 uuden lähetystön Nepalissa. Tuemme neljää Assemblies of God Nepal valitsemaa pioneeripastoria/-evankelistaa kuukausittaisella kannatuksella. Olemme sitoutuneet kannattamaan lähettejä ainakin kolme vuotta. Siinä ajassa pastoreiden pitäisi saada seurakuntansa kasvamaan niin, että se pystyy täyttämään pastorin tarpeet ja mahdollistamaan työn jatkumisen..

joka vuotinen ruskamatka